AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamilelik kesesi görmek

Kahve falında hamilelik kesesi görmek

Kahve falında hamilelik kesesi görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamilelik kesesi gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yoldan ilerlemeniz, kumar oynamanızdan veya kısa yolu tercih etmenizden daha olumlu sonuçlar verebilir.

Kahve falında hamilelik kesesi görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, kendisini keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında hamam kese görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kese görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında sırta kese yapmak şansın yüze güleceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kese altın almak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kına kesesi görmek çok sevineceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına kese yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç kesenleri görmek başarısız ve mutsuz olacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir