AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kese altın almak

Kahve falında bir kese altın almak

Kahve falında bir kese altın almak huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bir kese altın almak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda en zor durumları çözebilir veya en zor soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Kahve falında altın kese görmek azalacağına, çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kese altın almak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çaresiz durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kesesi görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, bolluk içinde yaşamaya tabir olunur.

Kahve falında bi kese altın görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine delalettir.

Kahve falında kese dolusu altın görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında altın dolu kese görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kese içinde altın görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kese altın görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir