AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamam kese görmek

Kahve falında hamam kese görmek

Kahve falında hamam kese görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, kazançlı işler yapılacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, iyilik bulacağına alamet eder.

Kahve falında hamam kese gördüyseniz:

  • Belli harcamalarınız, ödeme tablolarınız veya anlamalar yenilenebilir.

Kahve falında hamamda kese yapmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamam kese görmek ferah bir eve geçileceğine, üzgün ve hasta olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamam kesesi görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine işaret eder.

Kahve falında hamamda kese yaptırmak evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalettir.

Kahve falında banyo kesesi almak yepyeni projelerle uğraşacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine delalettir.

Kahve falında banyoda kese yapmak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odun kesen birini görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kese görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, bolluk içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir