Kahve falında kına kesesi görmek

Kahve falında kına kesesi görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kına kesesi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda belirsizlik yaratan durumlar olabilir.

Kahve falında kına kesesi görmek ileride çok zengin biri olacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banyo kesesi almak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında kendine kese yapmak sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında et kesen birini görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kese dolusu altın görmek mal edineceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kese görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında saçını kesen birini görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kese altın görmek önemli bir lider haline geleceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top