AnaSayfa / Genel / Kahve falında kese görmek

Kahve falında kese görmek

Kahve falında kese görmek durgunlaşacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kazancını artıracağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kese gördüyseniz:

  • İyi ilişki kurabilmek için tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında köpek keseni görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, artık kötü günler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine kese yapmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kese yapmak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, eğleneceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk para kesesi görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hamamda kese yapmak neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, esenliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç kesen birini görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında tırnak kesen birini görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kese yaptığını görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir