AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olup olmadığını görmek

Kahve falında hamile olup olmadığını görmek

Kahve falında hamile olup olmadığını görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, işlerin toparlanacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olup olmadığını gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir, yeni kişilerle tanışabilir ya da yeni yerlere gidebilirsiniz.

Kahve falında hamile olmadığını söylemek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine yorulur.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olmak bebek sahibi olunacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olup olmadığını görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olmadığını öğrenmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün olmadığını görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında memenin olmadığını görmek onunla yeniden kavuşacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir