AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün olmadığını görmek

Kahve falında yüzünün olmadığını görmek

Kahve falında yüzünün olmadığını görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün olmadığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya evinizle ilgili bir değişim olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yüzünün olmadığını görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sol elinin olmadığını görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolları olmadığını görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli olmadığı halde bebek emzirmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşın olmadığını görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine delalettir.

Kahve falında kaşının olmadığını görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, üzüleceğine, yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında parmağın olmadığını görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başının olmadığını görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir