AnaSayfa / Genel / Kahve falında memenin olmadığını görmek

Kahve falında memenin olmadığını görmek

Kahve falında memenin olmadığını görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memenin olmadığını gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın.

Kahve falında memenin olmadığını görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşı olmadığını görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında paranın olmadığını görmek kazancın günden güne daha da artacağına, eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında evin penceresinin olmadığını görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, yorulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli olmadığı halde çocuğu olmak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, tatsız durumların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında annesinin olmadığını görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının kolunun olmadığını görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bacağının olmadığını görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir