AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olmadığını öğrenmek

Kahve falında hamile olmadığını öğrenmek

Kahve falında hamile olmadığını öğrenmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, iyi huylar edineceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında hamile olmadığını öğrenmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Kahve falında hamile olmadığını öğrenmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında bakire olmadığını öğrenmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına inanılır.

Kahve falında hamile olmadığını söylemek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olup olmadığını görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında birinden hamile olduğunu öğrenmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin hamile olduğunu öğrenmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir