AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olmadığını söylemek

Kahve falında hamile olmadığını söylemek

Kahve falında hamile olmadığını söylemek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, hayaller kurulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, canın sıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile olmadığını söylemek gördüyseniz:

  • Romantik ya da yaratıcılık içeren iş veya ilişkilerinizi savunma konusundaki başarınız elde edeceğiniz sonucu birebir etkileyeceğe benziyor.

Kahve falında hamile olmadığını söylemek maddi yükümlülüklerin azalacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müslüman olmadığını söylemek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işarettir.

Kahve falında hamile olmadığını öğrenmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olmak huzur dolu günler geçireceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olup olmadığını görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile olduğunu söylemek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir