AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli olmadığı halde hamile olmak

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olmak

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, işlerinin artacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuları bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek fakirlikten kurtulacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet eder.

Kahve falında evli olmadığı halde çocuğu olmak fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına işarettir.

Kahve falında evli olmadığı halde bebek emzirmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli olmadığı halde evli olduğunu görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kişinin her türlü zenginliğine alamet eder.

Kahve falında bebeği olmadığı halde bebek emzirmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisi olmadığı halde sevgili görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir