AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini aramak ama bulamamak

Kahve falında birini aramak ama bulamamak

Kahve falında birini aramak ama bulamamak kalp kırmayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, iç sıkıntısına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında birini aramak ama bulamamak gördüyseniz:

  • Ani ödemeler veya işle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında birini aramak ama bulamamak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenmemek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına işarettir.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, zararını tamamen kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amasya yı görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlenmek ama gelinlik giyememek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski ama temiz ev görmek malının da eksilmeyeceğine, kırılan kalplerin barışacağına işaret eder.

Kahve falında evlenmek ama gerdeğe girememek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında boğulmak ama ölmemek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, kazançsız işler peşinde olmaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir