AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek

Kahve falında deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek

Kahve falında deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, bekarlar için evlenmeye, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem olduğunu ama yıkılmadığını gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler seyahat, eğitim veya iletişim başlıklarında faydalı gelişmelerin önünü açabilir.

Kahve falında deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deprem olması ama hissetmemek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşmaya çalışmak ama kusamamak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su içmek ama doymamak kime gideceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ama ellemek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, maddi zararını karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir