AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olduğunu söylemek

Kahve falında hamile olduğunu söylemek

Kahve falında hamile olduğunu söylemek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hamile olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Biraz dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Kahve falında birisine hamile olduğunu söylemek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına yorulur.

Kahve falında hamile olmadığını söylemek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine hamile olduğunu söylemek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, içinin huzurla dolacağına alamet eder.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin hamile olduğunu söylemek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına hamile olduğunu söylemek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kaldığını söylemek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir