AnaSayfa / Genel / Kahve falında müslüman olmadığını söylemek

Kahve falında müslüman olmadığını söylemek

Kahve falında müslüman olmadığını söylemek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında müslüman olmadığını söylemek gördüyseniz:

  • Dedikoducuların sonu kötüdür.

Kahve falında müslüman olmadığını söylemek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müslüman olmadığını görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olmadığını söylemek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında zeki müren görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin müslüman olduğunu görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında nübüvvet mührünü görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birinin müslüman olduğunu görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hristiyanın müslüman olduğunu görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir