AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren işleri yoluna koymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında hamile misin diye sormak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında biri öldü diye ağlamak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, çıkmaza düşeceğine işaret eder.

Kahve falında baba diye bağırmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına delalettir.

Kahve falında imdat diyerek uyanmak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine delalettir.

Kahve falında baba diye seslenmek kâbus gibi günlerin geleceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye alamet etmektedir.

Kahve falında abi diye bağırmak bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, huzurunu yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeter diye bağırmak herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir