AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kertenkele görmek

Kahve falında büyük kertenkele görmek

Kahve falında büyük kertenkele görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine yorulur.

Kahve falında büyük kertenkele gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Kahve falında yeşil büyük kertenkele görmek hanenizde bolluk olacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kertenkele öldürmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına işaret eder.

Kahve falında büyük kertenkele görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil kertenkele görmek mutlu günlerin yaşanacağına, yönlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir kertenkele görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çok büyük kertenkele görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, rızkının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde büyük kertenkele görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrep ve kertenkele görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir