AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık kadını hamile görmek

Kahve falında tanıdık kadını hamile görmek

Kahve falında tanıdık kadını hamile görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, doğru işler yapacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık kadını hamile gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni Teşebbüslerde bulunmaktan korkmayın.

Kahve falında hamile tanıdık kadın görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadını hamile görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir tanıdığı hamile görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığın birini hamile olarak görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini hamile görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı birinin hamile olduğunu görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığın hamile olduğunu görmek kazancında da artış meydana geleceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir