AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla duvara çarpmak

Kahve falında arabayla duvara çarpmak

Kahve falında arabayla duvara çarpmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, hayırlı bir yola girileceğine, güzel bir iş fırsatına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, gelirinin azalacağına işarettir.

Kahve falında arabayla duvara çarpmak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın, anlaşmalarınızın veya maddi şeylerin üzerinden geçebilir istediğiniz şeylere sahip bir kişiyle tekrar bağlantı kurma şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında arabayla duvara çarpmak işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında arabayı duvara çarpmak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafayı duvara çarpmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında insana arabayla çarpmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında bir arabaya çarpmak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında birine araba çarpmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, fal sahibinin içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında kediye arabayla çarpmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işarettir.

Kahve falında arabayla eve çarpmak o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir