AnaSayfa / Genel / Kahve falında öndeki arabaya çarpmak

Kahve falında öndeki arabaya çarpmak

Kahve falında öndeki arabaya çarpmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yarar sağlamayacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında öndeki arabaya çarpmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında öndeki arabaya çarpmak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında araba çarpmak mutlu ve sağlıklı olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında araba sürüp çarpmak ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bisikletle arabaya çarpmak hem de sevdiklerinin olacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insana arabayla çarpmak var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine inanılır.

Kahve falında arabayla adama çarpmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına yorulur.

Kahve falında arabayla köpeğe çarpmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında arabayla bir yere çarpmak dertlerin sonlanacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir