AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla eve çarpmak

Kahve falında arabayla eve çarpmak

Kahve falında arabayla eve çarpmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, dertleşerek moral bulacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla eve çarpmak gördüyseniz:

  • Bazı yeni altarnatifleri değerlendirip, karar vermeye çalıştığınız sıralarda daha da yeni imkanlar belirebilir.

Kahve falında arabayla eve çarpmak ödeme güçlü çekeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arabaya çarpmak sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğa araba çarpmak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bisikletle arabaya çarpmak her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında arabayla kadına çarpmak başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla bir çocuğa çarpmak büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğuna araba çarpmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir