AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla birine çarpmak

Kahve falında arabayla birine çarpmak

Kahve falında arabayla birine çarpmak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla birine çarpmak gördüyseniz:

  • Problem dengeyi kurmakta zorlanmanız olabilir.

Kahve falında arabayla köpeğe çarpmak ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında birine arabayla çarpmak adının ve şanının yürüyeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla ağaca çarpmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla koyuna çarpmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabaya arkadan çarpmak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında insana arabayla çarpmak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla insana çarpmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işarettir.

Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir