AnaSayfa / Genel / Kahve falında insana arabayla çarpmak

Kahve falında insana arabayla çarpmak

Kahve falında insana arabayla çarpmak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında insana arabayla çarpmak gördüyseniz:

  • İyi niyetinizi kötüye kullanan veya kendi hatalarını size pas eden kişiler olabilir.

Kahve falında arabayla bir insana çarpmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında insana arabayla çarpmak iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalettir.

Kahve falında arabayla insana çarpmak bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında insanlara çarpmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insana çarpmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı bir yere çarpmak kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni arabayı çarpmak kırgınlıklar yaşanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla köpeğe çarpmak başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir