AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı çarpmak

Kahve falında arabayı çarpmak

Kahve falında arabayı çarpmak çözümlere ve çarelere kavuşacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında arabayı çarpmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda da sıkıntılarınız olabilir.

Kahve falında arabayla hayvana çarpmak güvenlikli bir siteye taşınılacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arabaya çarpmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, suç işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba sürüp çarpmak gün yüzü görmeyeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kediye arabayla çarpmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında polis arabasına çarpmak sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine inanılır.

Kahve falında arabayı arabaya çarpmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla bir çocuğa çarpmak parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine arabayla çarpmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir