AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik öpmek

Kahve falında geyik öpmek

Kahve falında geyik öpmek hayırlı bir hayat süreceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında geyik öpmek gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalar veya düzenlemeler üzerinde bazı değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında geyik öpmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında geyikten kaçmak güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzen geyik görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik sütü içmek idealist davranacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile geyik görmek rahat şekilde yaşayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işarettir.

Kahve falında geyiğin doğurduğunu görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında geyiğin öldüğünü görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine alamet eder.

Kahve falında geyiğe binmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir