AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik doğurmak

Kahve falında geyik doğurmak

Kahve falında geyik doğurmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına alamet eder.

Kahve falında geyik doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, iş birlikleri veya planlar geride kalabilir.

Kahve falında geyik doğurmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geyiğin doğurduğunu görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabani geyik görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalettir.

Kahve falında koşan geyik görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geyik avladığını görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz geyik görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına yorulur.

Kahve falında iki tane geyik görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, girdiği işleri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında geyikten kaçmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir