AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş geyik görmek

Kahve falında ölmüş geyik görmek

Kahve falında ölmüş geyik görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, artık daha dikkatli davranacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş geyik gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olaylarına kışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Kahve falında kar ve geyik görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında geyik boynuzu görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ala geyik görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, istenen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında koşan geyik görmek sorunların çözüleceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde geyik görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında geyik öpmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında geyik olmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş geyik eti yemek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir