AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyikten kaçmak

Kahve falında geyikten kaçmak

Kahve falında geyikten kaçmak düşmanına galip geleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, mesleğinde uzmanlaşacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kafasının sakinleşeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında geyikten kaçmak gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Kahve falında geyikten kaçmak güzel günler geçireceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında geyik pişirmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında ren geyik görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında geyik sürüsü görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geyik ve kurt görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan geyik görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine delalet eder.

Kahve falında koşan geyik görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ormanda geyik görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir