AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik yediğini görmek

Kahve falında geyik yediğini görmek

Kahve falında geyik yediğini görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geyik yediğini gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor.

Kahve falında geyik yediğini görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında geyik kovaladığını görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ormanda geyik görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında geyikle konuşmak kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş geyik eti yemek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına inanılır.

Kahve falında hasta geyik görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, iyi geçiminin devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında denizde geyik görmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işarettir.

Kahve falında ren geyiği görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir