AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı çamura batırmak

Kahve falında arabayı çamura batırmak

Kahve falında arabayı çamura batırmak hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında arabayı çamura batırmak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Kahve falında arabayı çamura batırmak atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine rivayet eder.

Kahve falında çamura batıp çıkmak üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında çamura batıp çıktığını görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa iğne batırmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatal batırmak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalet eder.

Kahve falında iğne batırmak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yolunun açık olacağına işarettir.

Kahve falında birine kalem batırmak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makas batırmak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir