AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura batıp çıkmak

Kahve falında çamura batıp çıkmak

Kahve falında çamura batıp çıkmak evli ise çocuk sahibi olacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çamura batıp çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız insanlara karşı dikkatli davranırsanız sonunda üzülmezsiniz.Sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında çamura batıp çıkmak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayı çamura batırmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamura batıp çıktığını görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında denizde batıp çıkmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bataklığa batıp çıkmak yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize batıp çıkmak çok zor bir yoldan geçeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında batıp çıkmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa batıp çıkmak elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir