AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura batıp çıktığını görmek

Kahve falında çamura batıp çıktığını görmek

Kahve falında çamura batıp çıktığını görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin canlanacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamura batıp çıktığını gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık geçmişle ilgili hoş anıları canlandırabilir.

Kahve falında çamura batıp çıktığını görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamura batıp çıkmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında arabayı çamura batırmak sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında suya batıp çıktığını görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine rivayet eder.

Kahve falında denize batıp çıktığını görmek ön plana çıkacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında geminin batıp çıktığını görmek çok başarılı olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine inanılır.

Kahve falında batıp çıkmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, büyük borçlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin batışı görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir