AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatal batırmak

Kahve falında çatal batırmak

Kahve falında çatal batırmak rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, keder yaşayacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında çatal batırmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara da girmemeye çalışın.

Kahve falında birine çatal batırmak zenginliğe kavuşulacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Kahve falında çatal batırmak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisine iğne batırmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçak batırmak sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya batıp çıktığını görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına yorulur.

Kahve falında vücuduna iğne batırmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kafasına iğne batırmak üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ticaretinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine kalem batırmak başarısının azalacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir