AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kalem batırmak

Kahve falında birine kalem batırmak

Kahve falında birine kalem batırmak hayata küsecek duruma geleceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birine kalem batırmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gerçekleştirmek için oldukça aceleci davranabilirsiniz.

Kahve falında birine kalem batırmak zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kalem batırmak işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geminin batıp çıktığını görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tığ batırmak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbine iğne batırmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağa iğne batırmak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğneyi batırmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gün batımı izlemek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir