AnaSayfa / Genel / Kahve falında makas batırmak

Kahve falında makas batırmak

Kahve falında makas batırmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet eder.

Kahve falında makas batırmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde çılgınca tavırlar geliştirebilir ya da ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında makas batırmak istemediği halde borçlanacağına, koyu muhabbette kalacağına delalettir.

Kahve falında vücuda iğne batırmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçak batırmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatal batırmak keyifli hale geleceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında güneşin batıdan doğduğunu görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına iğne batırmak umduğunu bulamayacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına tabir olunur.

Kahve falında vücuduna iğne batırmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına işaret eder.

Kahve falında bataklığa batıp çıkmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir