AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda kese yaptırmak

Kahve falında hamamda kese yaptırmak

Kahve falında hamamda kese yaptırmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında hamamda kese yaptırmak gördüyseniz:

  • Duygusal sorunlar işlerinizi yavaşlatabilir veya planlarınızı bozabilir.

Kahve falında hamamda kese yapmak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamam kesesi görmek asık yüzlerin güleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında hamamda kese yaptırmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hamam kese görmek kişinin başarılarının artacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kendini kesen birini görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuda kese yapmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında siyah kese görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında ağaç kesenleri görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir