AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kese görmek

Kahve falında siyah kese görmek

Kahve falında siyah kese görmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, aile hayatına adım atılacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kese gördüyseniz:

  • Boşverilmiş hassas konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında siyah kese görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyo kese görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, dileklerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine kese yapmak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birine kese yapmak imza ve söz yetkisi edineceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında kese dolusu altın görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun keseni görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç kesen birini görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kolunu kesen birini görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir