AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kesen birini görmek

Kahve falında kendini kesen birini görmek

Kahve falında kendini kesen birini görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına işarettir.

Kahve falında kendini kesen birini gördüyseniz:

  • Sağlam bir iş birliğiniz ya da ilişkiniz istikrarlı ya da dengede kalmanıza yerdım edebilir.

Kahve falında ağaç kesen adam görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında tırnak kesen birini görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırta kese yapmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kese yapmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kendini kesen birini görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze kese yapmak Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını kesen birini görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında tırnak keseni görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir