AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını keselemek

Kahve falında arkadaşını keselemek

Kahve falında arkadaşını keselemek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, modern insanlarla tanışılacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, hedeflerine kavuşacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını keselemek gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin düzenlenmesi veya problemlerin giderilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında arkadaşını keselemek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi keselemek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunu keselemek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü keselemek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok sağlıklı olunacağına delalet eder.

Kahve falında kendini keselemek geleceğinin parlak olacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın keselemek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtını keselemek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında eşini keselemek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir