AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını keselemek

Kahve falında başkasını keselemek

Kahve falında başkasını keselemek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, ana baba sözü dinlemeye, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına delalettir.

Kahve falında başkasını keselemek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize zarar vermek istemiyorsanız, duygularınızı kontrol altında tutmalı, sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında arkadaşını keselemek lüksüne de lüks katacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini keselemek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, sağlık problemleri içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında hamamda birini keselemek hanesindeki rızkın da artacağına, maddi gücünün de daimi olacağına işaret eder.

Kahve falında birini keselemek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunu keselemek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, daha fazla kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında anneyi keselemek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının sırtını keselemek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü keselemek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir