AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun keseni görmek

Kahve falında koyun keseni görmek

Kahve falında koyun keseni görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun keseni gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmelisiniz.

Kahve falında koyun keseni görmek kızına daima sahip çıkacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında hamilelik kesesi görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kese yaptığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında banyo kese görmek amaçlardan sapmaya, sonra kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kese görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, işinden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kese yaptırmak yazgısının güzelleşeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına işarettir.

Kahve falında gebelik kesesi görmek onları okula göndereceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyo kesesi almak yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir