AnaSayfa / Genel / Kahve falında et kesen birini görmek

Kahve falında et kesen birini görmek

Kahve falında et kesen birini görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, istediği gibi yaşayacağına, hayatının zorlaşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında et kesen birini gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz şekilde olmasa da istediğinizi elde edebileceksiniz.

Kahve falında et kesen birini görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında kolunu kesen birini görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına delalettir.

Kahve falında altın kese görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, düşmanından kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında safra kesesi taşı görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak kesen birini görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında banyo kesesi almak hastalıklara şifa bulunacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında yüze kese yapmak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine kese yapmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir