Kahve falında birine tutunmak

Kahve falında birine tutunmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, işinde profesyonel kimse olacağına yorulur.

Kahve falında birine tutunmak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat edin.

Kahve falında ağaç dallarına tutunmak hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet eder.

Kahve falında tutunduğunu görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden tutunmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demirden tutunmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında yüksekten düşmemek için tutunmak işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalettir.

Kahve falında uçurumda tutunmak özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, karlı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında yüksekte tutunmak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir