AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaca tutunmak

Kahve falında ağaca tutunmak

Kahve falında ağaca tutunmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaca tutunmak gördüyseniz:

  • Fazla özgürlük merakı tuhaf durumların oluşmasına neden olabilir.

Kahve falında ağacın dalına tutunmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç köküne tutunmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına yorulur.

Kahve falında ağaca tutunmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç dallarına tutunmak fal sahibinin de yüzünün güleceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında düşerken ağaca tutunmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak ruhuna hayrat yapılacağına, sorunların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekte tutunmak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkona tutunmak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir