AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak duvar görmek

Kahve falında ıslak duvar görmek

Kahve falında ıslak duvar görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak duvar gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal topluluklardaki yerinizi ilgilendiren konularda ne yapacağınızı hala netleştiremediyseniz, yakında netleştirebilirsiniz.

Kahve falında evin duvarını ıslak görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında evin duvarlarını ıslak görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak duvar görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarı ıslak görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıyı ıslak görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak yer görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak saç görmek itibar edineceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine inanılır.

Kahve falında birinin saçını ıslak görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir