AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya yazı yazmak

Kahve falında halıya yazı yazmak

Kahve falında halıya yazı yazmak hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, cesaret ve inançla hareket edeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında halıya yazı yazmak gördüyseniz:

  • Toplum veya çevre yararına çalışmalarda bulunmanız daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında halıya yazı yazmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında sol elle yazı yazmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline yazı yazdığını görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içine yazı yazmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına alamet eder.

Kahve falında parmakla yazı yazmak insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında okulda yazı yazmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski yazı yazmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir