AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yazı yazmak

Kahve falında eski yazı yazmak

Kahve falında eski yazı yazmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, daha bir sevileceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında eski yazı yazmak gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar, rötarlar, gecikmeler sabır gerektirebilir.

Kahve falında eski yazı yazmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurana yazı yazmak iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tabağa yazı yazmak özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında buluta yazı yazmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yazı yazdığını görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına inanılır.

Kahve falında birinin eline yazı yazmak güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıda yazı yazdığını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir