AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda yazı yazmak

Kahve falında okulda yazı yazmak

Kahve falında okulda yazı yazmak ömrünün de uzun olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine delalet eder.

Kahve falında okulda yazı yazmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında okulda yazı yazmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında hızlı yazı yazmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında avucuna yazı yazmak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eline yazı yazdığını görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında buğulu cama yazı yazmak kazancını artıracağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işarettir.

Kahve falında tersten yazı yazmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kuma yazı yazmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir