AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya büyük abdest yapmak

Kahve falında halıya büyük abdest yapmak

Kahve falında halıya büyük abdest yapmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, başka işler deneyeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, tatsızlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halıya büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında halıya büyük abdestini yapmak kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına yorulur.

Kahve falında halıya büyük abdest yapmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, yeni iş kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında büyük abdesti yapmak işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, çok büyük ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında ağızdan büyük abdest yapmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdestini üstüne yapmak çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yürürken büyük abdestini yapmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, işleri yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında büyük ve küçük abdest yapmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdesti tuvalete yapmak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir