AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdesti yapmak

Kahve falında büyük abdesti yapmak

Kahve falında büyük abdesti yapmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hem eğleneceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalettir.

Kahve falında büyük abdesti yapmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında açıkta büyük abdestini yapmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sokağa büyük abdest yapmak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında cami avlusuna büyük abdestini yapmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında halıya büyük abdestini yapmak borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve büyük abdest yapmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolona büyük abdest yapmak bol para kazanacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında büyük abdestini tuvalete yapmak içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, onu alkışlayacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan büyük abdest yapmak kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir